Bildene som aldri kom på bloggen – NAKENBILDE & UNDERTØYSBILDER…

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det idag? Jeg har det fint og gikk akkurat gjennom alle bildene på telefonen min. Som vanlig dukker det opp masse bilder jeg aldri har og egentlig aldri vil legge ut på bloggen. Det dukket opp masse bilder nå, jeg har jo tatt en del bilder i det siste og da sier det seg selv at det er masse stygge og mislykka bilder også! Derfor tenkte jeg det var på tide med en ”Bilder som aldri kom på bloggen”. Jeg vet det er mange som syntes dette er veldig morsomt, jeg syntes det selv. Men det er kun når andre legger ut stygge og mislykka bilder av seg selv. Når jeg gjør det selv er det ikke like morsomt. Tenk at jeg legger ut disse bildene på nettet, det er helt sykt haha.. 


Her tror jeg faktisk at jeg er naken også.. Yes da, et veldig fint nakenbilde av meg! Venninnen min Oda syntes det var veldig morsomt å ta bilder av meg mens jeg skiftet.. 


Har sittet å tenkt på hva jeg egentlig gjør på dette bildet? Finner det ikke ut.. haha..


Her ser det seriøst ut som jeg akkurat har sett et spøkelse… Uff.

Ingen kommentar… 


Jepp, her har vi Oda igjen som leker seg med kamera mitt! Ikke akkurat forberedt på å bli tatt bilde av ser man.. 

Herregud, dette tror jeg er noen av de verste bildene jeg noen gang har lagt ut her på bloggen. Jaja, selvironi er viktig! Jeg håper du syntes dette var morsomt og lo like mye som meg.. Og plis, ikke mobb meg haha.. Jeg hadde aldri lagt ut disse bildene om dere ikke likte det, så dette er kun for dere babes♡

Ha en fin dag videre alle sammen, ta vare på hverandre! Vi blogges senere, love you all♡

40 kommentarer

Siste innlegg