Mine planer denne uken// NYTT TV PROGRAM, HALLOWEEN, KONKURRANSE ++ Jeg er over booket.

Mandag: Idag har jeg egentlig ingen store planer. Jeg er nødt til å pakke litt og kanskje skrive ferdig noen innlegg for i morgen skal jeg noe spennende. Jeg burde også få redigert en video som skal ut på YouTube kanalen på onsdag, for det vet jeg ikke om jeg rekker andre dager før onsdag. Jeg burde vel også prøve å dra å trene. Det kommer nok ikke til å skje, men er det en time jeg ikke har noe å gjøre kan jeg ha det i bakhode. 

Tirsdag: Jeg skal være med på et nytt program. Innspillingen for meg starter på tirsdag og jeg skal møte opp på dagen. Jeg aner ikke hva som skjer resten av dagen så jeg er vel bare nødt til å ta det som det kommer. Dette skal ikke gå ut over bloggen, noe som er veldig fint! Dette blir nok veldig bra, jeg gleder meg. Og gruer meg haha.. Jeg vet jo ikke helt hva som skjer og akkurat hva vi skal, men jeg har en liten anelse. Jeg kan dessverre ikke si så veldig mye om dette, jeg hater selv at andre bloggere skriver a og ikke b. Men sånn må det bli noen ganger. Dere får vite om det før eller siden uansett! Stay tuned.
Det kommer også en konkurranse ut på Instagram denne dagen så husk å følg meg der (Isabelleeriksen_) for å delta og kanskje vinne noe veldig kult! Martine og jeg er også nødt til å finne ut av hva vi skal ha på oss på Halloween festen til NYX på onsdag. Vi vet hva vi skal være, vi må bare finne ut av hva vi skal ha på haha.. Det må vi nok bruke litt av denne dagen til. 

Onsdag: Tid for Halloween fest med NYX, dette gleder jeg meg masse til og jeg har funnet ut av hva jeg skal være. Jeg lurer faktisk på hvordan det skal gå med dette kostymet. Sminken har jeg trua på, men kostymet blir nok litt verre. Denne dagen skal de også ut en ny video på YouTube, jeg må også få ut et par innlegg på bloggen. Noe som tar tid det også. Jeg tror også det skal trekkes en vinner til konkurransen allerede denne dagen, jeg er litt usikker men er ganske sikker på at det skal det. Morsomt! Gleder meg til å se hvem som er den heldige og vinner.

Torsdag: På torsdag har jeg faktisk ikke skrevet opp noe i kalenderen. Likevel er sikkert dagen stappet full med både blogg og filming. Kjedelig blir det nok ikke uansett. 

Fredag: Denne dagen er jeg invitert på flere fester angående Halloween, jeg er enda usikker på hva som skjer i og med at jeg er med i dette TV innspillings greiene. Dette er vel siste dagen for meg angående denne innspillingen også, så jeg må vel egentlig bare se hva som skjer. 

Lørdag: Enda en dag booket med Halloween fester, akkurat som dagen før har jeg ikke bestemt meg for noe enda. Jeg liker å se an litt av hva som skjer først, det hender jo alltid at det skjer noe og er noen endringer i planene. 

Søndag: Søndagene mine går alltid ut på å slappe av. Jeg føler liksom ikke det er noe å finne på på søndager. Alt er stengt og alt er egentlig bare ganske trist ute. Hjemme derimot, er det kos! Derfor foretrekker jeg å være hjemme på søndager. Skal jeg ut dagen før hender det også at jeg er sliten og da er det alltid deilig med en dag hjemme og bare slappe av. Ny video skal også ut på YouTube. 

♡Don’t stress, do your best♡

Alt dette har jeg i min fine lille kalender bok. Jeg elsker å ha med meg den overalt og skrive ned alt av hva som skjer fremover. Det hender selvfølgelig det er noen endringer og ting jeg har glemt å skrive opp. Uten denne hadde jeg da ikke husket noen ting. Love it♡ Min kalender bok er fra Stradivarius, jeg kjøpte den i London da jeg var der sist. 

Mellom alle disse planene skal det jo inn en del jobb også. Blogg innlegg skal ut, bilder skal tas og videoer skal filmes og redigeres. Ting tar tid, noe jeg syntes er bra. Hvor kjedelig hadde ikke livet vært om man ikke hadde hatt noe å gjøre? Uansett, jeg tror denne uken blir veldig morsomt og jeg gleder meg til disse dagene. Det er en ganske spesiell uke, det er Halloween, innspilling og masse som skjer. Noe jeg elsker! Jeg har ikke like mye å gjøre andre uker, selvom jeg ofte skulle ønske det. 

Hva skal du denne uken? 

17 kommentarer

Siste innlegg