Nytt hår + outfit

//annonse

 Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle sammen♡

Hvordan har dere det? Nå har jeg akkurat kommet hjem til en venninne, vi skal spise noe god mat og bare kose oss i hverandres selskap! Tidligere idag var jeg å fikset håret mitt på Hendrix Hair på Grunerløkka. Jeg hadde jo en enorm ettervekst og fargen hadde blitt veldig slitt, så det så ikke noe fint ut i det hele tatt. Jeg hadde egentlig lyst på litt lengre hår, altså extensions. Men det får vi heller ta neste gang! Nå var det farge som var viktigst.

 Processed with VSCO with c1 preset

Slik så håret mitt ut før, ikke akkurat så veldig fint! Som sagt fikset jeg det på Hendrix Hair, Grunerløkka hos en som heter Ingunn. Jeg er super fornøyd og kommer helt klart til å dra tilbake dit. Det er allerede planlagt, for neste gang skal jeg gjøre noe enda mer med håret!

Jeg er veldig redd for håret mitt og pleier som regel alltid å dra til noen jeg kjenner. Jeg har hørt mye fint om Hendrix hair så jeg tenkte jeg skulle teste det ut nå som jeg hadde muligheten. Det er jeg glad for at jeg gjorde! 

Processed with VSCO with f2 preset
How pretty♡

Salongen og menneskene var utrolig hyggelige, noe som er viktig for meg når jeg skal sitte flere timer stille. Jeg la også merke til at de tok jobben seriøst og hørte på hva kunden hadde lyst til. Jeg klipper så å si aldri håret hos frisøren, nettopp fordi jeg er redd for at det skal bli klippet alt for kort. I dag sa jeg at hun kunne klippe litt, men bare litt og da gjorde hun det! 

 Processed with VSCO with c1 preset
BUKSE FRA BIKBOK HER. LIGNEDE BELTE FRA ASOS HER. T-skjorte fra Berskha – LIGNEDE HER. 

Jeg er kjempe fornøyd og gleder meg allerede til å dra tilbake! Hva syntes du om håret? Har du vært på Hendrix Hair før?

Nå skal jeg spise og kose meg videre med noen venninner. Ha en fin kveld videre, vi blogges senere! Love you all♡

18 kommentarer

Siste innlegg