Spille inn SEX VIDEO

Denne meldingen mottok jeg for litt siden og jeg blir så oppgitt. At noen bare kan finne på å sende ut en slik melding til en man ikke kjenner overhode er i mine øyne sinnsykt. Jeg aner ikke hvem denne personen er og jeg aner ikke hvorfor han i det hele tatt tror at jeg har lyst til å være med på det han foreslår! Jeg blir faktisk fornærmet, for tror han virkelig at jeg i det hele tatt vurderer å være med på noe sånt?

Why, hvorfor tror han det? Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Tragisk at folk i det hele tatt sender ut slike meldinger. Det er jo ikke bare flaut for denne personen, men jeg syntes også det er veldig ubehagelig. For det betyr jo at han har klart å finne min e-post adresse, sett bilder av meg så bestemt seg for å sende denne meldingen.. Altså hva forventer han? At jeg skal svare med  ”Ja, så klart jeg vil spille inn en sex video! Takk for at du spør”? Usch, nei gud ikke på en million år. Og for 13 000 kroner hahah. Akkurat det måtte jeg faktisk le litt av. 

Uansett, nok om sånne ekle og ufordragelige meldinger og mennesker. I dag har jeg faktisk bestemt meg for å trene, jeg skulle egentlig ha gjort det allerede. Men bedre sent enn aldri! Jeg har lyst til å trene på dagen, da det forhåpentligvis ikke er så veldig mange mennesker på treningssenteret. Jeg syntes det er så vanskelig å skulle trene og gjøre så godt du kan med trening når det er så mange til stede, jeg føler bare at folk stirrer og bryr seg mer om hva andre gjør enn seg selv. Det er faktisk en stor grunn for at jeg aldri er på trening, jeg føler ikke jeg får gjort det jeg vil når det er andre til stede og når jeg føler folk stirrer. 

Jeg føler det vell sånn fordi jeg er sånn selv hehe.. Jeg går rundt å titter på folk og går litt rundt å drømmer når jeg ikke føler jeg får trent for meg selv og vært alene. Så på dagen fremover blir det trening for meg. Om jeg klarer å stå opp da selvfølgelig! Det sliter jo jeg litt med som de fleste vet.. 

Ha en fin dag videre babes, ta vare på hverandre! Vi blogges, love you all♡

17 kommentarer

Siste innlegg