Det er hva du gjør det til + DJ ISABELLE?

//annonselenker

TOPP/ BODY HER. BUKSE HER. 

Hallo alle vakre♡

Noe jeg virkelig har lært meg og tenkt masse på i det siste er at ting er virkelig hva du gjør det til selv. Det fikk jeg nok en gang bekreftet på gårsdagens festligheter. Som jeg allerede har skrevet på bloggen var jeg en tur i Stokke med noen venner. Jeg tror jeg aldri har vært så langt ute på landet som det jeg var i går haha. Det var virkelig øde! Selvom jeg er en byjente likte jeg meg der, i hvert fall de timene jeg var der haha! 

Vi var jo på ”festival” som egentlig startet som en bursdagsfest for noen år tilbake. Gutta som arrangerer har nemlig bare gjort det større og større, og jeg er faktisk mektig imponert. De har gjort alt selv, både bygd scene og fikset sted. Selvom det ikke akkurat var så veldig mange der og man kan vell egentlig ikke kalle det for en festival var det veldig morsomt. Det er virkelig hva du gjør det til selv!

Jeg syntes jo også alltid det er litt slitsomt på sånne store festivaler, konserter ol. når det er massevis av mennesker og det at det ikke var det her gjorde at jeg virkelig slapp meg løs. Dette er jo et sted jeg vanligvis ikke ville dratt. Jeg vet ikke hvorfor, jeg storkoste meg jo. Det har nok noe med hvem jeg også var med! 

Dere som har meg på Snapchat (isabelleeriksen) har jo sikkert allerede fått med dere alt sammen haha. DJ ISABELLE? I wish. Jeg pratet faktisk med en av gutta som arrangerer og vi ble ”enige” om at jeg skal være DJ neste år. Hehe tviler på at det kommer til å skje, men det hadde jo vært morsomt!
Idag tenkte jeg å ta det med ro, jeg er nødt til å få en del ting gjort. Ha en fin søndag babes, kos dere masse og ta vare på hverandre! Vi blogges, love you all♡

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg