Ukens spørsmål// Jeg har blitt banket opp. Jobben min. Hvorfor har jeg så masse penger? Paradise Hotel ++

♡DERE SPØR, JEG SVARER♡

Liker bloggen og videoene dine veldig godt! Hva satser du mest på, blogg eller vlogg?
Tusen takk fine deg! Akkurat nå satser jeg vell akkurat like mye på både Blogg og YouTube. Jeg tror faktisk at YouTube kanalen kommer til å bli viktigere og viktigere. Det har jo akkurat startet! 

Byr du mye på deg selv?
Hmm, både ja og nei! Jeg er veldig opptatt av å prate og bli kjent med nye mennesker når jeg for eksempel er ute eller i bursdag, da vil jeg si jeg byr på meg selv. Det hender jo jeg har en dårlig dag hvor jeg ikke har lyst til å prate med noen også.. Selvom det er sjelden! 

Hvor er vesken fra?


Den er fra Prada. Jeg elsker den og har brukt den masse! Jeg vet ikke helt om den selges lenger, den er veldig gammel. 

Har du hatt to eller flere kjærester på en gang?
Nei det har jeg nok ikke. Ikke som jeg husker i hvert fall. Det kan jo godt hende i barnehagen da man var sammen med alle guttene i løpet av en uke haha.. Jeg syntes ikke det er greit å skulle ha flere kjærester i voksen alder. Ikke i noen som helst alder egentlig! En kjæreste skal være én spesiell person.

Hvordan har du så mye penger?
Jeg vil ikke si jeg har så veldig mye penger egentlig. Jeg jobber hardt og prøver så godt jeg kan, med dette. Jeg tjener jo penger på forskjellige ting og det kan hende jeg plutselig en måned ikke får inn noen ting.. 

Hva hadde du gjort annerledes om du kunne vært med på Paradise igjen, med de samme folkene?
Godt spørsmål. Jeg hadde vell ikke gjort så veldig mye mer annerledes. Jeg var snill og hyggelig mot alle, men jeg var kanskje litt dum og stolte for mye på folk! Så det å stole på noen inne på Paradise Hotel hadde jeg aldri gjort en gang til haha.

Hva er det meste du har hatt i promille?
Det aner jeg faktisk ikke. Jeg tror jeg aldri har målt promille før faktisk! Jeg tror ikke jeg har hatt sånn veldig masse i promille egentlig, jeg har jo aldri vært så full at jeg ikke klarer å gå for eksempel! 

Er det sant at du har blitt banket opp?
Ja.

Du har så fin hud, ser ut som porselen? Hva er dine beste produkter og hud rutine?
Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre! Jeg gjør faktisk ingenting med huden min for at den skal være så fin. Jeg sover med sminke og bruker aldri en ordentlig rens. Det å sove med sminke må jeg slutte med for det er verken bra for huden eller sengetøyet haha.. Rens har jeg også lyst til å begynne med, tenk hvor fin hud jeg får da! 

Hva er jobben din bortsett fra blogg og YouTube?
Ingenting, blogg og YouTube er det eneste jeg driver med. Og sosiale medier, men det går vell i det samme! Jeg tjener penger på noe jeg elsker å gjøre! 

Hvem likte du minst inne på Paradise?
Jeg som kom inn såpass sent ble jo ikke ordentlig kjent med noen og det var til og med noen jeg ikke fikk sjansen til å møte. Det at jeg kom inn så sent gjorde jo også at de andre som allerede var der ikke var så begeistret for meg haha.. Men jeg fikk veldig god kontakt med mange og det er jeg glad for. Det er en person jeg ikke ble så god venn med inne på hotellet og det var Andrea, hun var ikke akkurat så veldig glad i meg heller..

Når anbefaler du at man skal starte med sminke?
Det syntes jeg folk skal få bestemme helt selv. Jeg startet jo ikke med sminke før veldig sent, jeg var en av de siste som faktisk startet ordentlig med sminke! Jeg syntes jo ikke det er kult at veldig små søte jenter skal gå rundt med sminke, en passene alder vil jeg si er rundt 14, 15 år.

Kunne du vært stripper?
Nei, det tror jeg ikke. 

Har du gått på noe sport før?
Ja, det har jeg skrevet masse om på bloggen før faktisk! Jeg har gått på turning veldig lenge. Jeg gikk jo også på masse andre ting da jeg var enda mindre, men det føler jeg ikke gjelder! Jeg var norgesmester i turning og konkurrerte i utlandet, det var veldig morsomt. Gode minner! 

39 kommentarer

Siste innlegg