Jeg slutter.. Dagene fremover blir tøffe og harde!

God kveld alle mine fine♡

Hvordan har dere hatt det idag? Jeg har ikke gjort noen ting som helst og det er ganske deilig. Jeg har også faktisk bare tatt meg en snus i hele dag, jeg har nemlig ikke mer snus og jeg har ikke orket å kjøre ned på butikken en dag som denne.
Etter at jeg glemte masse snus på flyplassen da jeg kom hjem fra Florida har jeg faktisk ikke orket å kjøpe mer. Jeg har kastet penger ut av vinduet og de snusboksene kommer jeg ikke til å få tilbake. Jeg tror jeg akkurat skjønte hvor dyrt og unødvendig det faktisk er å snuse. Det spiller egentlig ikke noe rolle om jeg glemte disse på flyplassen, for det gjør meg ikkenoe godt uansett. Og kanskje denne hendelsen rett og slett får meg til å slutte med snus. 

Jeg har bestemt meg for å hvertfall prøve å slutte nå, jeg vet det kommer til å bli vanskelig. Og det er ikke sikkert jeg klarer det.. For jeg har nemlig prøvd før! Da selvfølgelig ikke hardt nok! Nå tror jeg motivasjonen til å slutte er bra nok til at det faktisk kan gå. Jeg har helt siden jeg startet hatt lyst til å slutte, hva er vitsen liksom?

Kan dette være dagen jeg tar min siste snus? For alltid? Jeg håper det! Om dette går kommer nok dagene fremover til å bli tøffe og harde, men det skal jeg nok klare. En eller annet gang må denne tiden komme og det er like greit at det er nå!

Ønsk meg lykke til babes, og om du har noe tips så er det bare å komme med det. Ønsker dere oppdatering om dette dagene fremover er det selvfølgelig også bare å spørre om det i kommentarfeltet! 

Ha en fin dag videre så blogges vi! Ta vare på hverandre. Love you all♡

30 kommentarer

Siste innlegg