Min beste investering

Heihei alle sammen♡

Hvordan går det med dere? Noen ganger blir jeg skikkelig sur på meg selv, som idag. Jeg har lovet og bestemt meg for å bli flinkere når det gjelder morgenrutinene mine og jeg skal begynne å stå opp tidlig, det klarte jeg jo selvfølgelig ikke idag og døgnrytmen min er ikke akkurat noe å skryte av heller. Jeg sovnet vell ikke før halv fire- fire inatt og da er det ikke rart jeg ikke klarer å våkne når klokken blir halv ti. 

Uansett, noe jeg er sinnsykt glad for at jeg har kjøpt meg, er denne business boken min! Jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten den. Den har hjulpet meg masse nå denne tiden og den kommer til å hjelpe meg fremover. Det må seriøst være en av mine beste investeringer jeg noen gang har gjort.
Da jeg la ut innkjøpsvideoen min fra London fikk jeg masse kommentarer da jeg kjøpte meg denne boken. Alle sa at det er kalender på telefonen som jeg kunne brukt osv, men nei. Jeg takler ikke det å ha alle planene mine på en liten telefon. Jeg syntes det blir så upraktisk og rotete og det er mye bedre å ha alt av planer i en bok. Det er så mye lettere syntes jeg! Jeg anbefaler seriøst absolutt alle til å kjøpe seg en lignede bok, det er så smart. Hvertfall når man har en del å gjøre og ikke kan glemme noe! 

Jeg har ikke helt klart å leve opp til sitatet på boka, men det kommer haha! Det er jo viktig og jeg elsker det.
Det er fredag idag, og det betyr at det er tid for ukens spørsmål. Jeg skal begynne på innlegget nå så hvis du har noen spørsmål til meg, gjerne kommenter under her! 

Idag skal jeg møte en venninne jeg ikke har sett på døds lenge så det blir koselig. Jeg syntes alltid det er så koselig å møte folk jeg ikke har sett på så lenge! Hva skal du idag? Vi blogges senere! Ta vare på hverandre, love you all♡

15 kommentarer

Siste innlegg