Lunsj date & Crazy outfit

//Inneholder reklame

Heihei alle mine fine♡

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra en koselig liten lunsj date med Martine og Aleks! Vi satt oss ned på Friday’s på Aker brygge. Det er så koselig å bare sitte og spise og prate ute på resturant, været syntes jeg var helt greit. Ikke for varmt og ikke for kaldt, helt perfekt rett og slett! Martine frøys jo så klart, er det en ting den jenta er flink til så er det å fryse haha. 


#Nårduharblekettenneneogklarerikkelaværeåsmile

Jeg er tom for foundation så sminke ble det ikke så mye av heller. Jeg hater virkelig å være tom for et sminkeprodukt, da blir liksom en hel look ødelagt. Spesielt når det er snakk om noe så viktig som foundation. Jeg fikk heldighvis tatt turen innom å kjøpt meg ny slik at sminken blir enklere fremover. Jeg liker faktisk denne naturlige looken og jeg tror jeg kommer til å gå mer med mindre sminke. Ikke bare sparer jeg masse tid på morningen, men det er utrolig deilig. 

Jeg har fått litt dilla på denne jakken, jeg kjøpte den faktisk forrige gang jeg var i London, for ca et år siden og jeg har ikke brukt den i det hele tatt.. Den har ligget i klesskapet mitt hele denne tiden men den kommer nok til å bli brukt litt mer nå. Jeg har fått litt dilla på litt crazy skinnjakker i forskjellige farger! Den neste skinnjakken min er jeg helt sikker kommer til å bli rød. Jeg syntes det er så kult med rød skinnjakke! 

Jakken er kjøpt på Berskha, jeg var innom å tittet om de hadde flere igjen og det ser dessverre ikke sånn ut.. Den rød skinnjakken jeg kommer til å bestille meg er også fra Berskha, og jeg tror det er akkurat samme som denne bare i en fin rød farge.

Jakken kan du finne HER! Lignende topp fra Love HER

18 kommentarer

Siste innlegg