Jeg skal bli et bedre menneske..

Heihei alle mine vakre♡

Har alle en fin start på dagen? En fin start i en ny mnd. Vi er i august nå og jeg syntes egentlig det er litt trist. Jeg syntes tiden går alt for fort og snart er sommeren også over. Nå er det ikke så lenge til det ligger snø på bakken, det er nok det jeg syntes er det verste. Jeg hater vinter, jeg kan faktisk ikke fordra det.. Denne vinteren skal jeg virkelig prøve å få reist til varme land slik at jeg kan hoppe over en tid med kulde, varme tykke jakker og snø! Nå skal jeg ikke ta sorgene på forskudd og begynne å tenk slikt enda, det er trossalt en del måneder til snøen legger seg. 

Mine planer i august er ikke så store, jeg har selvfølgelig noen planer! Jeg har også bestemt meg for at dette er mnd jeg skal prøve å bli et bedre menneske. Jeg har laget meg en liten to do list og skal sette meg selv noen løfter. Har jeg skrevet løftene svart på hvitt og lovet meg selv noe kan jeg ikke akkurat bryte disse løftene. Selvom jeg vet jeg har gjort det før, som dette med treningen.. Jeg skal bli bedre fra og med idag! 

Jeg skal:

Bli flinkere til å stå opp om morningen.
Jeg er så utrolig dårlig på å stå opp og jeg sliter faktisk med å høre alarmen om morningen. Jeg sover så utrolig tungt og det skal jeg ikke akkurat klage på. Jeg vet det er mange som sliter med søvn så der er jeg heldig. Alikevell må jeg stå opp når jeg skal og starte dagen så tidlig som mulig slik at jeg får gjort ting jeg skal. Jeg er rett og slett nødt til å få meg en rutine på dette! 

Skrive ferdig bloginnlegg.
Hver dag skriver jeg innlegg som skal ut med en gang jeg skriver det. Jeg har faktisk ingen innlegg som venter på at de skal bli publisert og jeg merker at det trenger jeg. Noen dager er bedre enn andre og noen dager har jeg bedre tid enn andre dager. Hver dag er stressende nettopp pga dette, og det har jeg lyst til endre på. Jeg skal prøve å begynne å skrive innlegg angående følelser og meninger og vente med å poste disse til tiden er riktig. Da vil jeg også ha tid til andre ting innimellom! 

Ha meetup.
Martine og jeg har meetup i August. Forrige gang vi hadde meetup var det utrolig mange folk og det var så koselig å møte alle dere! Jeg gleder meg allerede masse til neste meetup som jeg er ganske sikker på skjer nå i august. Jeg er ikke helt sikker, men det er planen! Jeg setter så stor pris på dere som tar dere tiden til å komme å møte oss for jeg syntes det er så koselig å stå å prate med dere og bli kjent med andre mennesker. 

Begynne å trene.
Hehe, her kom denne igjen ja! Jeg aner ikke hvor lenge jeg faktisk har tenkt på dette med trening. Jeg prøver alltid og det fungerer sånn tre dager så blir jeg lei med engang. Jeg hater også å være støl og det blir jeg jo hver gang jeg drar å trener nettopp fordi det er så lenge siden sist. Jeg syntes det er kjedelig å trene, jeg tror jeg rett og slett er nødt til å finne noe jeg syntes er gøy å gjøre for at jeg skal klare å fortsette! Jeg har ikke funnet min greie enda, men kanskje jeg gjør det nå snart. Det håper jeg for trening er noe jeg vil begynne med. Ikke bare for å få en finere kropp, men også pga helsen min! 

Ta flere bilder.
Jeg er utrolig dårlig på dette. Det er ofte jeg bruker samme bilder flere ganger på bloggen og det er ikke noe gøy. Jeg vil selvfølgelig som alle andre ha forskjellige bilder på hvert eneste innlegg! Så dette med bilder er noe jeg er nødt til å bli bedre til og prioritere. 

Kanskje unne meg selv en liten reise.
Jeg har ikke reist utenlands denne sommeren og jeg merker at det er jeg nødt til å gjøre snart. Jeg er avhengig av å reise så jeg skal prøve å få til dette i August eller senere i år. Jeg skal hvertfall begynne å se på reiser slik at jeg har noe å glede meg til og se fram til. Det er viktig for meg å ha noe å se frem til, hvis ikke jeg har det blir jeg bare lei og deppa og kan ikke skjønne hvorfor jeg gjør det jeg gjør haha.. Tragisk jeg vet, men sånn er det faktisk! Tankene mine er syke noen ganger..

Jobbe hardt og satse.
Hvis dette er noe jeg virkelig har lyst til å holde på med, er jeg nødt til å jobbe hardt og satse! Det har jeg bestemt meg for å gjøre nå og jeg er helt sikker på at jeg klarer det hvis jeg virkelig har lyst. Jeg har satset og jobbet hardt for dette lenge nå, men jeg vet at jeg kan gjøre mye bedre! 

Findings Festival.
Jeg skal på en festival til i sommer. Jeg gleder meg masse og det er ikke lenge til det smeller nå! Jeg var på denne festivalen ifjor også så jeg vet litt hva jeg går til denne gangen, jeg gleder meg masse. Denne festivalen er også i Oslo så det er mye lettere for meg å komme meg til og fra og frem og tilbake så det setter jeg selvfølgelig pris på! Jeg liker best å sove hjemme i min egen seng. Jeg vet også etter sist festival at jeg kan ha for høye forhåpninger. Jeg gikk på en smell på Stavern nettopp fordi jeg hadde alt for høye forhåpninger. Jeg har lært av mine feil for å si det sånn!

Spise sunnere.
Dette er jeg virkelig nødt til, spesielt hvis jeg skal begynne å trene ordentlig. Jeg spiser så utrolig mye dritt og det er ikke bra i det hele tatt.. Jeg spiser godteri og usunn mat så å si hver eneste dag og det skal det bli en stopper for. Jeg skal prøve å ikke spise godteri i hele August. Jeg kommer nok til å angre på at jeg skrev dette, men jeg er nødt til å ta dette seriøst og ta meg selv hardt noen ganger! 

Hva syntes du om målene mine? Har du samme mål? Nå er jeg nødt til å løpe ut døren, jeg skal møte Martine straks så det blir bra! Vi blogges senere babes♡ Love you all, ta vare på hverandre! 

15 kommentarer

Siste innlegg