Blå på leppene & Fan bilder

God kveld alle sammen♡

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra Norway Cup og jeg merket idag at det virkelig ikke er sommer lenger. Jeg føler nesten ikke det har vært sommer i Norge i det hele tatt i år! Sikkert fordi jeg er så vant til å reise utenlands, men sommer burde det være i Norge også! Jeg var så kaldt istad at jeg ble helt blå på leppene, jeg mistet faktisk følelsen i hendene og det var ikke noe gøy. Som jeg har skrevet flere ganger så hater jeg å fryse, det er virkelig noe av det verste jeg vet. Jeg tror faktisk jeg har begynt å gråte før når jeg har vært kaldt, så ille er det faktisk.. Herregud nå klager jeg mye på været her, men det har jeg faktisk lov til å klage på nå. Det er ikke august engang! 

Kampen jeg så på var ellers ganske morsom, laget til broren min vant og han scorte selv to mål. De var overraskende flinke! Jeg skammer meg egentlig litt over at jeg aldri er med å ser på kamp, men slik det ble idag skjønner jeg det egentlig. Jeg kommer nok ikke til å være med på Norway Cup noe mer i år for å si det sånn!
Det var også mange søte som kom bort å hilse på meg og det setter jeg alltid stor pris på. Jeg syntes det er så koselig at dere kommer bort isteden for at jeg blir tatt snikbilder av eller at folk hvisker og tisker bak meg. Jeg legger ikke så godt merke til akkurat dette, men andre jeg er med ser dette veldig godt. Mamma var jo med idag og hun la veldig godt merke til alt dette, hun syntes nesten det var litt ekkelt selv! Og det skjønner jeg, for det er det. Det er ekkelt å bli tatt snikbilder av, og det er ekkelt å bli hvisket etter. Jeg skjønner at folk gjør det i og med at de kanskje kjenner meg igjen, men da setter jeg heller mye større pris på at folk kommer bort å prater med meg isteden.
Jeg tok ikke så veldig mange bilder idag, det regnet og jeg frøs jo ihjel så jeg orket såvidt å ta hendene ut av lommene. Heldighvis har jeg fått tilsendt noen kjempefine bilder som ble tatt♡

Noen ganger blir jeg faktisk sjokkert over hvor unge et par er som ser på Paradise Hotel. Jeg var ikke klar over at folk helt i ni års alderen faktisk så på programmet. Nå var det ingen så unge der idag, men jeg har fått meldinger av folk på ni år som har sett på Paradise! Jeg vet at ikke alle som er så unge kjenner meg igjen pga Paradise men youtube og blogg, det har jeg også fått bekreftet. Bare sånn at det er sagt. 

Nå skal jeg ligge under dyna resten av kvelden, jeg setter virkelig pris på dyna mi når det er så kaldt ute og når jeg har vært ute ganske lenge. Det å legge seg ned under dyna da, det er virkelig himmelsk. Ha en fin kveld videre babes, så blogges vi senere! Love you all♡ 

5 kommentarer

Siste innlegg