Ripped jeans

Bukse: Junkyard, Topp: Missguided, Sko: Dune London, Jakke: H&M, Veske: River Island.

Jeg har fått helt dilla på disse buksene, de er både kule og fine. Jeg bruker jo som regel kun svarte bukser så det å variere litt er bare gøy! Det eneste negative er at det ikke noe strech så det er utrolig vanskelig å bevege seg og spesielt bøye seg ned.. Det er faktisk noe av det verste jeg vet når det kommer til bukser, jeg føler meg så "fanget" haah… Men de er fine så jeg må lide litt for skjønnheten noen ganger.

Nå har jeg og mamma akkurat kommet oss ut for å spise litt, vi har satt oss ned på Egon. Det er lenge siden jeg har vært her, det er lenge siden jeg bare har vært ute å spist også så dette kommer til å bli koselig! Jeg har tatt meg et glass vin også, det er så deilig å bare sitte å kose drikke isteden for å drikke seg full utpå byen. Det er jeg virkelig ferdig med!

Nå legger jeg fra meg telefon og er litt sosial, jeg sitter jo slukt oppi telefonen og det er ikke noe koselig for verken meg eller mamma! Vi blogges senere babes, ha en fin kveld og ta vare på hverandre. Love you all!

11 kommentarer

Siste innlegg