Uken som gikk- Barn, hacking, grønt hår

Heihei mine fine♡

Akkurat nå:
Denne dagen er virkelig en lat dag for meg, det var forsåvidt gårsdagen også! Jeg gjorde ingenting igår og jeg har egentlig null planer idag. Bortsett fra at jeg er nødt til å få i meg noe mat senere så jeg og mamma skal ut å spise etterpå så det blir koselig. Det er lenge siden vi to har hatt litt alenetid! De andre skal nemlig på fotballkamp ikveld og det gidder ikke vi. Vi gidder heller ikke lage mat til bare oss to så ut å spise blir midt i blinken! 

Ukens nedtur:
Jeg ser at jeg har fått litt grønnskjær i håret.. Noe jeg virkelig ikke ville ha! Jeg skrev jo litt om at bassenget på Savalen gjør både hår og badetøy grønt pga et stoff som er i bassenget. Det er ikke klor men visstnok noe annet som er enda verre når det gjelder grønnskjær enn klor! Jeg har heldighvis et par kjerringråd jeg har tenkt til å gjøre, blant annet ketshup i håret.. Jeg gleder meg ikke akkurat til å ta masse ketshup i håret, men må jeg så må jeg! Jeg vil heller det enn å gå rundt med grønnskjær i håret.

Ukens høydepunkt:
Spa dager, helt klart! Jeg har jo hvert en liten tur på Savalen hvor det er spa hotell. Jeg merket virkelig at det var noe jeg trengte! Jeg fikk både massasje og behandling for ansiktet som virkelig var et must. Jeg er så sinnsykt stiv i nakken og ryggen, jeg fikk nesten vondt av den massajen som egentlig ikke var hard i det hele tatt. Jeg har også blitt ganske tørr i ansiktet i det siste, jeg aner ikke hvorfor og det plager meg skikkelig. Jeg tror det har noe med stress å gjøre, for jeg er ganske stresset for tiden! Det har heller ikke hjulpet etter masse behandlinger som faktisk skal være mot tørr hud.

Ukens tanke:
Det er lenge til jeg skal ha barn. Hahah, jeg var jo på tur med familier som har ganske små barn og jeg merket at det er lenge til jeg har lyst på barn selv. Det å være på ferie med småbarn er nesten den beste prevensjonen. Jeg liker barn, misforstå meg rett men det å skulle ha en liten en selv det er noe jeg ikke kunne taklet nå. 

Ukens irritasjon:
Jeg ble hacket her om dagen og det gjorde meg skikkelig redd men ikke minst sinnsykt irritert. Hvorfor gidder folk dette, hva får dem ut av å hacke og ødelegge for en annen person? Jeg husker denne følelsen jeg fikk inni meg, det var virkelig ekkelt. Ikke bare får dem se mine private ting men de hadde mulighet til å prate med mine kontakter og late som dem var meg! Jeg kommer til å følge opp dette og prøve å forebygge dette så det ikke kommer til å skje igjen for det er noe jeg virkelig ikke har lyst til.. 

6 kommentarer

Siste innlegg