Q&A- Være med på flere TV serier? Krangling, youtube, sminke++

Hallo alle mine fine♡

Dette er noe av det jeg syntes er morsomt med bloggen, det å få spørsmål av dere som jeg kan svare på! Det gjør at dere blir bedre kjent med meg og får svar på det dere lurer på, både når det gjelder meg og andre ting dere vil ha svar på og vil ha meninger om. 

Hvordan kom dere så fort opp på youtube?
Det har nok mye med at vi var med på Paradise Hotel! Vi legger jo også ut en del videoer som gjør at vi er veldig aktive slik at folk kanskje også legger mer merke til kanalen vår. Vi har også hatt collabs og er så heldige å få være en del av Splay! Det er så utrolig gøy at så mannge faktisk syntes det er gøy å følge med på det vi gjør. Vi setter virkelig pris på det♡

Hva liker du å gjøre når du er alene?
Jeg hater å være alene nettopp fordi jeg ikke klarer å finne på noe jeg kan gjøre når jeg er alene. Når jeg trenger alene tid og er alene så elsker jeg å se på serier og film og bare slappe av, selvfølgelig blogger og jobber jeg også når jeg er alene!

Fikk du deg kjæreste på datene?
Hehe, nei det gjorde jeg ikke. Denne episoden var vell egentlig ikke så seriøs angående guttene osv! Videre skal vi jo lage episoder som er mer seriøse og Martine skal finne dater til meg på ordentlig så jeg gleder meg masse til dette. Jeg tror det kommer til å bli veldig morsomt.

Kan du ha meetup i Oslo en gang?
Ja, jeg og Martine har faktisk en meetup igjen ganske snart! Jeg tror datoen er satt til en dag i August hvis jeg husker riktig. Det kommer uansett mer informasjon om dette når det nærmer seg.

Har du noe arr eller sår etterat du tok silikon?
Ja, jeg har to små arr under hver pupp. Jeg kan godt legge ut bilde av dette en dag hvis det er interresant! Arrene blir mindre og mindre, og nå er det såvidt det syntes. I starten hadde jeg selvfølgelig sår der arrene er nå! 

Har du skilte foreldre?
Ja, det har jeg. Eller de var aldri gift så skilt er dem vell ikke. De er bare ikke sammen lenger! Dette skjedde da jeg var veldig ung så jeg husker veldig lite av dette. 

Kommer du til å ta flere tatoveringer?
Ikke med det første nei. Jeg syntes ikke det er fint med alt for mye og nå har jeg faktisk ganske mange tatovering syntes jeg, så nå holder det! Jeg vil ikke si for sikkert at jeg aldri kommer til å ta fler, men det kommer isåfall til å bli lenge til! 

Hvordan var barndommen din?
Barndommen min var helt grei. Jeg slet jo litt når det gjelder venner osv på barneskolen, det er vell det som sitter igjen den dag idag. Jeg er veldig skeptisk og forsiktig når det kommer til venner den dag i dag! Jeg har ikke hatt noen problemer med familien og ting hjemme. Det eneste var på skolen jeg hadde det litt vanskelig! 

Føler du deg som typisk third wheel når du er med Martine og Aleks?
Godt spørsmål!! Jeg føler vell sånn egentlig ikke det. Det er ikke så veldig ofte jeg er med begge to sammen men når jeg er det så er jo det fordi Aleks er hos Martine i Oslo og da må han på en måte være der haha! Jeg er også god venn med Aleks så det er ikke dårlig stemning eller rart å være med begge to sammen. De er kjærester og bestevenner og når de er blant folk så er dem ikke kleine og klissete haha! 

Har du og Martine kranglet før?
Hahha, ja mange ganger! Vi har vell egentlig ikke hatt noen store krangler over lang tid, det er heller det at vi diskuterer og er uenige om ting! Vi er såpass like så vi klarer å ordne opp med engang. Det er vell ingen av oss som har lyst til å bli uvenner heller så vi lar slike ting som oftest gå videre og er det noe som plager oss så sier vi det som oftest med engang. Ingen av oss er langsure og det er utrolig deilig! Jeg hater at folk er langsure. 

Hvordan var det å få mensen første gangen?
Jeg fikk mensen ganske sent så jeg gikk nesten rundt å bare ventet på at den skulle komme. Jeg husker hun ene venninnen min spurte så å si hver eneste dag om den hadde kommet, jeg svarte alltid nei helt til en dag hvor den faktisk kom. Det er ikke kult å være den første som får dette, men det er heller ikke noe gøy å være den siste! 

Hva tror du du gjør om ti år?
Jeg hater faktisk å få dette spørsmålet. Det er så vanskelig å forutse, spesielt når man ikke har noe aning på hva man egentlig vil! Jeg håper jeg fortsatt driver med det jeg jeg gjør bare på et høyere nivå og har reist jorden rundt. Det er noe jeg har utrolig lyst til ganske snart, så jeg håper jeg har klart det i løpet av ti år! Kanskje jeg til og med bor i et annet land, hvem vet?

Har du fylt leppene mer etter PH?
Ja, jeg har fylt leppene en gang etterat jeg kom hjem fra Mexico! Jeg syntes det er fint med store fyldige lepper sånn som jeg har nå, men nå er de ganske store og det er nok en stund til jeg kommer til å fylle dem igjen. Jeg har ikke noe permanent i leppene mine så de kommer til å bli mindre enn det de er nå, og da kommer jeg nok til å fylle dem igjen.

Hva har du å si til foreldre som ikke liker at barna deres bruker sminke og interesserer seg for det?
Jeg syntes hver enkelt individ skal få gjøre det dem vil, det er jo selvfølgelig anderledes om man er liten og under 18 år. Men jeg syntes ikke man skal begynne med sminke så veldig tidlig uansett. Jeg begynte ikke med sminke før jeg var ganske stor! Det er ikke fint at små barn går rundt med ansiktet fullt av sminke, men det å teste ut og interessere seg for ting det syntes jeg man burde få lov til! 

Når begynte du med bloggen din?
Jeg startet denne bloggen for et par måneder siden, så jeg har ikke holdt på med dette så veldig lenge! Jeg opprettet bloggen i Mars og da startet jeg å skrive for fullt hver eneste dag! Og jeg elsker det♡

Skal du være med på flere TV serier?
Hvem vet? Kanskje det kommer noe ganske snart 😉

Når kommer neste episode av at du dater?
Det er det mange som lurer på, dette ble virkelig en hit og det er mange som allerede gleder seg til neste episode. Vi har ikke spilt inn noe mer enn det vi allerede har publisert på youtube! Men jeg ser jo det at vi burde spille inn en ny episode så fort som mulig! 

Hva syntes du om PH for fem år siden?
Jeg syntes at Paradise Hotel var veldig annerledes før enn det det er nå! Nå er det basert mye mer på humør og ikke fylla og sex som det var mer av for noen år siden! Jeg hadde aldri tenkt at jeg kom til å være med på programmet før jeg faktisk leverte søknaden og kom med på førstegangintervju. 

Kan du lage sminkevideo?
Ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre! Dette spørsmålet blir jeg spurt veldig ofte og jeg har svart før at jeg kan gjøre det. Jeg kan prøve å få spilt inn en sminkevideo allerede denne uken som kommer. 

Tusen takk for alle spørsmålene jeg fikk inn på snapchat! Legg meg gjerne til: isabelleeriksen♡

14 kommentarer

Siste innlegg