Det ble en katastrofe

Hei dere♡

Nå har Martine og jeg akkurat spilt inn en video til youtube, og det ble rett og slett en katastrofe haha. Vi prøvde oss på å lage slim, begge to har hatt så utrolig lyst til det kjempe lenge så istad var jeg i butikken og kjøpte det vi trengte. Det var nok ikke helt riktig! Videoen kommer ut så fort den er redigert, og vi vurderer å prøve oss på en ny video der vi lager slim. Vi har så lyst til å klare dette♡

Vi satt å prøvde å få det her til i sikkert litt over en time, haha.. Det ble ikkenoe slim i det hele tatt og bare ”smuldret” opp.. Vi så også på et par videoer da vi lagde dette og det var så mange forskjellige ingredienser folk brukte så vi slang også i masse randomme ting, haha. Det var nok ikke det smarteste! Men uansett, vi kommer nok til å klare det neste gang med litt hjelp fra dere søte♡ Husk å abonnere på kanalen vår HER, slik at du får sett videoen og kommet med tips til oss på youtube!

Nå venter jeg egentlig bare på at Paradise kommer på TV skjermen, jeg er utrolig spent og gruer meg som vanlig littegrann! Jeg har ikke sett episoden enda og kommer ikke til å se den før den går på TV ikveld heller.. 

Vi blogges babes♡ Love you all! 

XOXO

7 kommentarer

Siste innlegg