Båttur – Bildedryss

Hei alle sammen♡

Nå har jeg nesten akkurat våknet, det er helt sykt at jeg klarer å sove så lenge. Igår koste jeg meg masse, planen var egentlig bare å dra ut å spise men det skjedde så mye mer!


Denne salaten er min nye favoritt på Olivia. Den var så frisk og god, også elsker jeg jo reker♡


Vi satt oss bare på bryggen for å nyte solen og vente på et par venninner. Det tok ikke lang tid før noen spurte om vi hadde lyst til å være med på en båt. Og ja selvfølgelig sa vi, vi satt jo faktisk å snakket om at vi hadde lyst til å være på en båt. Det er så koselig! Jeg elsker at folk kommer bort for å ta en prat eller inviterer oss på ting. Norge er faktisk dårlige på det. Alle har liksom hvert sitt og tenke på! Jeg elsker å bli kjent med nye folk så dette passet bra.


Enda mer reker♡♡♡ Haha!


Noen hadde jo selvfølgelig lyst til å bade, det skulle absolutt ikke jeg! Haha, ikke bare var det kaldt vann, men ikke så veldig rent. Morsomt å se på var det uansett, jeg er glad noen badet og underholdt oss andre pingler. 


Senere dro vi ut på byen, et lite utested kalt Barbera tror jeg. Det var kjempe gøy og jeg koste meg max. 

Dagen idag går til å slappe av! Det blir nok en stressende uke fremover, som alltid. Så denne dagen trenger jeg til å slappe av. Været er heller ikke på topp, så jeg får ikke dårlig samvittighet over å sitte inne heller. Helt perfekt! 

Vi blogges nok senere idag babes♡ Love you!

XOXO

7 kommentarer

Siste innlegg