Tøff start på dagen

Hei mine kjære♡

I dag bråvåknet jeg av at telefonen ringte klokken 1100 og ett par filmfolk sto på døren. Jeg kan ikke si så mye mer enn det at vi har filmet til noe. Sånne ting er hemmelig enn så lenge. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor akkurat sånne ting skal være så hemmelig haha. Jeg så nok kjempe fin ut med sminken og håret fra igår, trøtt og jævlig haha! Men det får gå. 
Som dere vet var vi jo ute igår, vi var på afterpartyet til Ariana Grande. Jeg koste meg masse og kom vell ikke hjem før idag tidlig, så jeg har ikke akkurat sovet så mange timer inatt. Helt om natten, helt om dagen! Det har blitt mitt nye motto haha. 


Det er overasskende mange som lurer på hvor denne genseren er kjøpt, det er jo bare en helt vanlig hvit, enkel genser. Men lurer dere så skal jeg selfølgelig svare på det! Den er kjøpt på Bikbok. Jeg vet ikke om den fortsatt selges, den er kjøpt for ett par år siden. 

Martine og jeg rakk dessverre ikke å filme ny video til youtube kanalen vår (HER) igår. Derfor skal vi gjøre det senere idag! Vi har forresten runda 10K abonnenter. Det er helt fantastisk, vi er utrolig stolte og glade for det! Tusen takk til alle som abonnerer og støtter oss. Vi setter utrolig stor pris på det♡
Det har gått så utrolig fort og vi trodde ikke vi kom til og nå ut til så mange som vi har gjort med disse videoene. Vi har jo selvfølgelig satt oss mål og skal filme masse videoer til dere og nå ut til enda flere, men vi trodde ikke det skulle skje så fort. Love you guys♡

Nå skal jeg slappe av og spise litt før turen går videre til frisøren. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med håret enda. Frisøren min har lyst til å gjøre en drastisk endring, så vi får se hva det blir til. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet senere idag. 

Vi blogges♡

XOXO

7 kommentarer

Siste innlegg