Ariana Grande afterparty

                                                                           //Inneholder spons

Hei mine fine♡

Nå har jeg akkurat sminket og gjort meg klar til Ariana Grande afterparty. Det skjer selvfølgelig en del før dette. Nå skal jeg kjappe meg å spise litt så skal jeg nedover mot Martine. Vi skal kanskje få spilt inn en video til dere, hvis vi rekker hehe. Det er hvertfall planen!
Videre skal vi møte de andre på en restaurant her i Oslo. Så går turen til afterparty, jeg gleder meg det blir sikkert kjempe gøy. Hvem vet, plutselig dukker selveste Ariana Grande opp! Jeg digger jo den dama så det hadde vært topp, selvom jeg tviler på at hun har tid til det. 

Jeg hadde jo en konkurranse på instagram profilen min der du kunne vinne to billetter til dette afterpartyet, vinneren er trukket og blitt kontaktet av meg.


Hva syntes dere om dagens makeup look? Jeg digger den! Har også i hair extensions fra HC-Hair, har blitt helt avhengig! Link til nettsiden HER.

Jeg skal forresten til frisøren min imorgen. Hun har lyst til å gjøre en drastisk endring, men jeg er ikke helt sikker på om jeg klar for det helt enda, haha! Vi får se hva som skjer, har dere noe tips kanskje? 

Vi blogges mine kjære♡

XOXO

13 kommentarer

Siste innlegg