1 år siden jeg kjøpte leiligheten min – FØR BILDER

Heihei alle mine fine, hvordan går det? Fint håper jeg. I dag er det faktisk rundt 1 år siden jeg kjøpte min aller første leilighet her i Oslo som jeg fortsatt bor i. Det er alltid stas med den første leiligheten man har kjøpt helt selv. Jeg er stolt, og det må jeg få lov til.

Da jeg flyttet inn var det heldigvis ikke så mye å pusse opp. Det eneste jeg har gjort er å malt hele stuen og soverommet, noe dere helt sikkert har sett på videoer og bilder, jeg har jo en svart vegg, resten hvite! Soverommet mitt nå er helt svart, noe som er super digg med tanke på at det er mørkt og koselig! Jeg tenkte det kunne vært gøy å vise dere hvordan det så ut her da jeg kjøpte leiligheten min. Når jeg ser på disse bildene føler jeg virkelig ikke at det er der jeg bor, for det ser virkelig ikke likt ut. Møbler og interiør gjør faktisk en stor forskjell!

SLIK SÅ LEILIGHETEN MIN UT FØR JEG FLYTTET INN:

 

Hvis du ikke er helt sikker på hvordan min leilighet ser ut nå, la jeg ut en YT video for en stund siden. En housetour. Litt interiør er så klart endret seg litt.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg