Isabelle Eriksen  • 28.03.2017
  • |
  • 14:15

Fra brunette til blondine


Hei allesammen♡

 

Det er noen som lurer på en del angående håret mitt. Jeg var jo brunette for ett parr år tilbake, hehe. Jeg hadde nesten helt svart hår og det ble en altfor stor kontrast mellom ansiktet mitt og håret mitt! Jeg har ikke så mange bilder fra da jeg var brunette, annet enn det som ligger på instagram. 

Jeg startet jo med å farge håret hjemme med hjemmefarge, det er vell ikke akkurat det smarteste jeg har gjort.. Håret mitt ble så utrolig slitt og ødelagt, det gikk såvidt ann å gre igjennom det og det var helt jævlig når det var vått. Det var så slitt at hvis jeg skulle gre håret når det var vått var det som at det satt tyggis fast i håret! Det ble ikke stygt, det ble faktisk ganske fint. Men igjen, helt ødelagt.. 
Jeg startet med å farge håret kun lysere nedrest, slik som dette:Jeg gikk vell med ombre en god stund og farget det flere ganger kun nederst og begynte etterhvert å ta fargen høyere og høyere opp. Jeg fikk heller ikke klipt det, jeg farget jo håret hjemme og klippe, det kunne jeg ikke gjøre selv! Jeg gadd aldri dra til frisøren å klippe meg. Men det ble så sinnsykt slitt at det faktisk var helt umulig, så jeg måtte ta meg en tur til frisøren for å både farge og klippe det. 
Da hadde jeg også lyst på blondt hår fra topp til bunn. 
Jeg hadde jo to forskjellige farger på håret, nederst var det helt lyst, mens i hodebunnen veldig veldig mørkt så vi måtte farge hele håret samme farge deretter måtte vi avfarge hele håret før vi faktisk kunne farge det den fargen jeg hadde lyst på. Det var en utrolig lang prossess! Her husker jeg at jeg var veldig fornøyd med håret mitt, og hadde denne fargen en god stund. Men dessverre kommer det jo ettervekst! Den ble farget hos frisøren. Min venninne Sadiye hadde endelig blitt frisørlærling så jeg gikk kun til henne og det gjør jeg fortsatt. Hun er nok en stor grunn for at jeg gidder å dra til frisøren, haha.. 
Etterhvert ville jeg ha enda lysere og en litt kaldere farge på håret, og det fikset Sadiye. 


Jeg mener vi kun stripet håret for å få denne fargen. Etterveksten kom tilbake og jeg ville vell ha enda littegrann lysere og kaldere. For å få til dette måtte vi klippe masse, jeg ville også det. Var så lei av slitt og ødelagt hår. Vi helbleket og tonet håret:Etter ett par dager med denne frisyren ble håret faktisk helt hvitt på toppen. Det var ikke fint i det hele tatt haha... Så jeg dro tilbake og kun fikk tonet ned håret.Nå mener jeg håret mitt er helt perfekt, jeg elsker fargen jeg har nå!
Nå bruker jeg lillasjampo slik at håret skal holde seg kaldt og ikke få det gulskjære man som regel får når man har bleket håret. 
Skal faktisk ganske snart farge etterveksten min igjen, faen assa jeg hater att den kommer så fort... 

 

XOXO

9 kommentarer

28.03.2017 kl.14:59

du er såå mye finere som blondine nå!!

Isabelle Eriksen

28.03.2017 kl.20:06

Anonym: Tusen takk <3

Iselin

28.03.2017 kl.16:29

Når kommer neste Youtube video?

Isabelle Eriksen

28.03.2017 kl.20:08

Iselin: Forhåpentlighvis ganske ganske snart! <3

A

28.03.2017 kl.17:23

Kan du skrive om hvilke hårprodukter du bruker osv? Å hvordan har du klart beholde det så lang når det har vært slitt?

Isabelle Eriksen

28.03.2017 kl.20:08

A: Det kan jeg skrive om ja! Kan legge ut bilder av produkter osv i ett eget innlegg <3

A

28.03.2017 kl.20:27

Åå tusen takk!! Det gleder jeg meg utrolig mye til <3

Isabelle Eriksen

28.03.2017 kl.20:29

A: Så bra <3

Laurie Deline

31.03.2017 kl.08:16

Hva er det du ikke kler? Daaamn gurl <33

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits