Mitt nye hår – Det tok flere timer..

Reklame | Merakistudio.no

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Selv har jeg det helt fantastisk akkurat nå, jeg har nemlig fått fikset håret mitt – noe som virkelig var på tide. Dere vet jo veldig godt at i slutten av november så satt jeg inn tape exstensions og stor trives med det så langt, men håret må jo bli tatt vare på. Mitt egne hår vokser og da er jeg nødt til å heise det falske håret, det gjorde jeg i dag. Jeg farget også etterveksten slik at det skal se litt mer naturlig ut, og dere – nok en gang er håret mitt helt fantastisk. Takket være Merakistudio!

Nå har jeg hatt Marvelous exstensions i over en mnd og jeg har ingenting å klage på, det er en grunn for at jeg valgte å beholde det. Så å si alle jeg har møtt og alle mine venner har gitt meg komplimenter og syntes håret er helt nydelig.

Hos frisøren tidligere i dag måtte vi fjerne alt det falske håret. Jeg fikk da se mitt naturlige hår igjen og jeg følte meg seriøst helt naken, haha.. Ikke at mitt naturlige hår ikke er tykt og fint, det er det. Men jeg er så vandt til langt hår nå at det var veldig uvant! For nå vil jeg fortsette med langt hår, men jeg kommer helt klart til å gå tilbake til kort hår etter hvert.

🌸MITT NATURLIGE HÅR:

🌸MED MARVELOUS HAIR EXSTENSIONS:

Altså, hvor fint? Jeg digger å ha så langt og tykt hår, hvert fall foreløpig haha!

Merakistudio ligger midt i byen her i Oslo og er utrolig flinke. Nettsiden kan du finne HER. Hvis du leter etter ny frisør kan jeg virkelig anbefale disse! Ansatte er også alltid like blide og hyggelige, noe som er veldig viktig når man skal sitte der lenge og ikke minst la noen fikse håret ditt.

Marvelous hair extensions er av europeisk hår som gjør at hårstråene er veldig likt som mitt skandinaviske hår. Håret har en litt mørkere farge i bunn som gjør det usynlig i hodebunnen! Fargen blender også perfekt i min egen hårfarge.Det beste er også at det føles veldig bra. Det er ikke stramt, det lugger ikke og det er ikke tungt på hodet.

Hva syntes du om det nye håret mitt?

17 kommentarer

Siste innlegg