En skikkelig harrytur

Heihei alle mine fine♡

Hvordan har deres lørdag vært til nå? Fin håper jeg. Akkurat nå sitter jeg faktisk i bilen på vei hjem fra Sverige. Martine, Sofie, broren til Martine, en kompis av han og jeg tok oss en skikkelig harrytur til Sverige. Det er alltid morsomt, spesielt når vi hører på høy musikk i bilen og når jeg ikke trenger å kjøre haha. Jeg er ikke super begeistret for å kjøre bil, men elsker å sitte på med andre folk!

Det var egentlig ikke noe grunn til at vi tok turen heller, hvert fall ikke for meg som ikke snuser lenger. Man drar jo ofte til Sverige for å handle inn masse snus, det slipper jeg nå hihi. Ja, jeg er stolt. Jeg kjøpte bare litt godteri og Capri-sonne, det er jo så billig i Sverige. Elsker det!

Nå er vi som sagt på vei tilbake til Oslo, vi har faktisk vært borte i flere timer så nå er jeg glad for at vi er på vei tilbake. Jeg blir alltid så sliten og lei av å være på sånne steder så lenge. I kveld er planen å ta en tur ut på byen. Det har faktisk vært en del av det i det siste, jeg aner ikke hvorfor. Jeg var ute i går også, men det var ikke lenge! Jeg syntes det er morsomt å være ute selvom man ikke drikker så mye – man trenger absolutt ikke være full for å ha det gøy, man må bare være med riktig folk og i riktig humør.

Jeg elsker at de har sånne bildebokser på utesteder, vi bruker jo å stå ved dem hele tiden haha. Kjempe morsomt!

Dere får ha en fantastisk dag videre babes, uansett hva du finner på. Ta vare på hverandre – love you ♡

12 kommentarer
    1. Hvor er buksa du har på deg i dag fra? Du går alltid med så fine klær, kan du ikke begynne med å legge ut dagens outfit hver dag? <3 trenger ikke være ett eget innlegg liksom, men feks inni ett innlegg som det her!

    2. Hei Isabelle! <3 Jeg trenger litt hjelp, eller råd.. Jeg har lenge lest bloggen din, og legger i blant igjen en kommentar hos deg. Jeg har holdt på med en fyr som er 10 år eldre enn meg (han er 34, og jeg er nettopp blitt 24). Vi har holdt på i litt over et halvt år, og jeg var begynt å bli ordentlig glad i han. Han har sagt han er glad i meg også, og at det er ingen andre han ser enn meg. Men i dag tidlig tikket det inn en melding fra han på facebook, hvor han skrev at han ikke trodde vi kunne fortsette mer. Jeg spurte han om han i det minste kunne gi meg en grunn, og da fikk jeg til svar at han har møtt noen andre. Jeg spurte igjen om når dette var, og da fikk igjen svar om at det var sist gang vi var sammen siden, noe som faktisk er knapt en uke siden. Jeg spurte igjen hvorfor, men fikk aldri noe mer svar, selv om han er aktivt pålogget og har sett meldingen. Før jeg fikk meldingen i dag, skrev han tidligere i uken om at han savnet meg og ville være med meg, og ble sur da jeg sa jeg ikke kunne komme til han den gangen han hadde tid. Dagen etter hadde jeg tid, men da kunne ikke han. Han snakket til og med om at vi skulle reise til syden sammen for ikke lenge siden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er knust. Og av alle ting skjedde det over melding på Facebook. Av en 34 år gammel mann... Eller 34 gammel guttunge kanskje. Hva synes du jeg skal gjøre? Jeg prøver å holde det borte fra meg, men det har fortsatt såra meg og dratt meg langt ned..

    3. Jeg så deg, Martine, Sofie og to andre gutter på Nordby i dag og fikk helt panikk, og nå angrer jeg på at jeg ikke sa hei eller spurte om å ta et bilde.

    4. fysøren så fin du er!! sykt hvordan du har forandret deg siden ph, wow! håper du embracer deg selv og gir blanke f i hva andre sier for du er noe av det fineste jeg har sett

    5. Hallo dere spiste på feil sted!!! Den restauranten oppe er ikke så bra, men den Nordby buffet eller noe sånt som ligger nede er såå god. Og ganske billig faktisk, kan jo spise så mye man vil tross alt! Så neste gang prøv det i steden, så at Martine ikke var storfornøyd med maten akkurat hhaha

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg