Bikini bildene som aldri kom på bloggen – FLAUT

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Jeg har nesten akkurat kommet meg hjem fra Savalen og har bare vært hjemme i leiligheten min etter det, noe som faktisk har vært veldig deilig. Jeg har vasket klær og fått mye slikt gjort, samtidig som jeg har jobbet en del med videoer! Ny video kommer forresten på kanalen min i dag – den MÅ dere få med dere, for den er døds morsom.

Uansett. Nå er det en liten stund siden jeg har lagt ut ”Bildene som aldri kom på bloggen” så jeg tenkte det virkelig var på tide, bare med ”bikini edition”. Nå er det jo sommer og jeg har tatt en del bikini bilder i det siste så det er på sin plass at jeg legger ut stygge bilder i bikini også. Jeg syntes alltid det er ganske ille og flaut å dele disse innleggene, men å dele stygge bikini bilder må nok være det verste. Jeg som får hat kommentarer om kroppen min på de fine bildene jeg legger ut, lurer virkelig på hva folk klarer å lire av seg nå da..

Uff, nå er jeg flau haha.. Jeg syntes likevel det er veldig viktig å legge ut slikt innimellom, for bak hvert eneste fine Instagram bilde er det 100 slike stygge bilder haha. Det er viktig å huske på folkens!

Jeg tar ikke meg selv så veldig høytidelig og jeg bryr meg lite om noen kommenterer stygge ting til meg så det er bare å kommentere hvor feit og stygg jeg er, det hører jeg uansett hva slags bilder jeg legger ut – noe som helt ærlig er veldig trist. Kan ikke folk slutte å være så fæle mot hverandre, får det deg til å føle deg bedre å kommentere dritt om andre? Jeg tror ikke det. Men noe jeg vet, er at du helt sikkert føler deg bedre etter å ha kommentert noe fint til noen.

Jeg håper disse bildene fikk deg til å le litt om du har hatt en dårlig dag. Jeg lo hvert fall masse da jeg gikk gjennom alle disse bildene, haha! Ha en nydelig dag videre babes, vi blogges senere. Love you all❤️

3 kommentarer
    1. alle de «stygge» bildene e jo egentlig fine, du e kjempefin og d må du tenke om deg selv og på ALLE bilder😍😍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg