Slik prøver de å hacke meg på Instagram hele tiden..

Hallo alle mine fine♡

Er det en ting jeg er frykter og er livredd for så er det nettopp det å bli hacket på sosiale medier. Tanken på å miste alt det jeg har gjort på for eksempel Instagram og miste alt det jeg har jobbet lenge for skremmer meg skikkelig. Jeg tror også det er en grunn for at jeg er så redd for å bli hacket og det er fordi jeg faktisk har blitt det før. Ikke på Instagram heldigvis, men på Snapchat og faktisk eposten min. Senest i går var det faktisk noen som prøvde å komme seg inn på mailen min og lykkes med det! Som alltid får jeg panikk og endrer passord og alt med en gang – heldigvis gikk det fint, tror jeg. Nå har jeg totrinnsvertifisering overalt, noe jeg tror er veldig lurt. Nå er det vell nesten umulig for andre å komme seg inn på mine ting. Likevel prøver folk seg! 

Nesten daglig får jeg mailer av ”Instagram” som prøver å få meg til å gi bort passordet mitt. Jeg er nok heller ikke den eneste som får slike mailer som dette:

Dette er altså ikke Instagram, det er hackere. Det er sikkert sykt mange som faktisk blir lurt av dette, og det skjønner jeg godt! Det er jo ikke lett å skjønne. Når jeg får slike mailer ser jeg alltid nederst på siden, hvor det er sendt fra – på mange av disse mailene ser du at det står ”hackerway…” osv.. Det er så skummelt og irriterende. Så om du får slike, ikke gi bort passordet ditt – ikke gi bort passordet ditt til noen! 

Uansett, jeg håper dere alle sammen får en nydelig dag og start på helgen. Jeg skal straks begynne å sminke meg og gjøre meg klar, jeg er nemlig invitert til før premieren av den nye BATTLE filmen som kommer. Jeg er utrolig spent og gleder meg til kvelden. Ha en nydelig dag videre babes, vi blogges senere! Love you all♡

14 kommentarer

Siste innlegg