Dette visste du ikke om meg// AVHENGIG AV Å GJØRE DET PÅ KVELDEN. SPISER FUGLEMAT ++

//annonselenker


LIGNEDE TOPP FRA ASOS HER. LIGNEDE BUKSER FRA NLY HER

🌸 Jeg får plutselig for meg at jeg må gjøre noe, og da med en gang. Dette skjer oftest på kvelden, når jeg har lagt meg godt til rette i sengen og egentlig bare vil sove. Det er så typisk. Jeg får plutselig for meg at jeg har glemt noe og er nødt til å gjøre det med en eneste gang. Jeg aner ikke hvorfor, jeg er vel redd for at jeg skal glemme det. Gjør jeg det ikke med en gang ligger jeg også bare å tenker på det og da får jeg heller ikke sove, da ender det også med at jeg gjør det jeg tenkte på, haha!

🌸​ Noen ganger så liker jeg å gråte. Dette vet jeg at flere gjør, for det har jeg blitt fortalt. Jeg syntes det er forfriskende å gråte, bare noen ganger da! Når jeg for eksempel er helt utslitt og syntes skikkelig synd på meg selv, da hjelper det å felle et par tårer. 

🌸​ Jeg har aldri brukt extensions i løst hår. Jeg har aldri i hele mitt liv gått over en time med langt løs hår på. Jeg har brukt det i hestehale, men aldri i løst hår. Jeg har prøvd det, men av en eller annen grunn takler jeg det ikke. Jeg føler det bare detter av og jeg klarer ikke konsentrere meg om noe annet enn håret mitt. Det var hvert fall slik den ene gangen jeg prøvde det. Det kan godt hende dette er en vanesak og at jeg bare må bli vandt til det! 

🌸​ Jeg elsker fuglefrø. Haha, herregud dette er så merkelig. Noen ganger får jeg helt dilla på fuglefrø og spiser det seriøst som om det skulle vært godteri. Jeg elsker det, selvom det ikke smart så veldig godt! Jeg er så rar noen ganger.. Flere som digger fuglefrø?

 Processed with VSCO with c1 preset

🌸​ Jeg bruker aldri parfyme. Jeg bruker så å si aldri parfyme. Ikke fordi jeg er allergisk eller ikke liker det, men enten så glemmer jeg det eller så eier jeg det ikke. Jeg kjøper meg aldri parfymer, jeg syntes egentlig det er litt bortkastet og føler selv at duften ikke holder. Jeg vet jo at den gjør det, men siden jeg ikke lukter det selv føler jeg at det ikke er vits. Det er viktig for meg å lukte godt og det er viktig for meg å ha en god hygiene, men da tar jeg meg heller en dusj. 

🌸​ Jeg ser aldri på nyheter. Dette burde jeg seriøst bli bedre til! Jeg ser aldri på nyheter og det er såvidt jeg leser avisen også. Det kan ha skjedd en krise et eller annet sted i verden og jeg får det ikke med meg før flere dager etterpå når folk sitter å snakker om det for eksempel. Det har faktisk skjedd før, at det har vært noe stort på nyhetene og jeg visste ingenting om det før vi satt å snakket om det rundt bordet flere dager etterpå. 

🌸​ Jeg har aldri eid en eneste ekte blomst. Jeg klarer ikke ta vare på blomster. Jeg syntes heller ikke det er så viktig å ha! Ja det ser fint ut, men det gjør falske blomster også, de ser jo nesten bedre ut enn ekte. 

Processed with VSCO with c1 preset♡FAKE♡

🌸​ Jeg går mer uten sminke, enn med. Jeg får faktisk masse kommentarer på at jeg bruker så mye sminke og at jeg burde la huden min puste. Det de fleste ikke har fått med seg er at jeg faktisk går mer uten sminke enn med! Det eneste er vel at jeg tar masse bilder sånn at jeg har det i flere dager når jeg først sminker meg. Da ser det ut som jeg har på sminke hver dag. Sannheten er at jeg går mer uten enn med, og jeg sminker meg som oftest bare når jeg skal noe. 

🌸​ Hver kveld ligger jeg å ser på slim videoer på Instagram. Herregud, dette har nesten blitt en vane for meg. Hver eneste kveld ligger jeg i sengen og ser på slim videoer på Instagram. Altså jeg sovner til det! Hvor merkelig er ikke det? Jeg syntes det er skikkelig fascinerende og jeg elsker de lydene som kommer og ikke minst å se på.. Det er nesten som at jeg er avhengig av å se på dette før jeg sovner. Det verste er at jeg faktisk følger disse brukerne også.. Den jeg liker best heter @yumyum.slime.


LIGNEDE TOPP FRA ASOS HER. LIGNEDE BUKSER FRA NLY HER

32 kommentarer

Siste innlegg