hits

Pupper har ingenting med likestilling å gjøre

Etter gårsdagens innlegg og alt dette snakket om pupper og likestilling har jeg selvfølgelig fått et par kommentarer og gjort meg opp noen flere tanker rundt dette temaet. Jeg syntes det er veldig fint at folk står opp for likestilling og syntes det er en viktig kamp for det er det virkelig. Jeg er alt for likestilling av kvinner og menn jeg også. Men når det kommer til dette med å bruke kroppen sin syntes jeg det blir litt i det groveste laget.

Jeg går rundt naken når jeg er hjemme jeg også, men det betyr ikke at jeg skal legge ut bilder av meg selv fullstendig naken. Likestilling har ingenting med kropp å gjøre, men at kvinner og menn skal ha samme rettigheter. Ja, det er lov å gå rundt toppløs. Jeg har ofte gått rundt toppløs både på stranda og hjemme, men jeg mener at kropp og spesielt enkelte kroppsdeler som signaliserer seksualitet skal være mer personlig. Hvorfor ikke bare være fornøyd med at du er kvinne og fornøyd med at du har en seksualitet en mann ikke har? Jeg digger pupper og legger gjerne ut lettkledde bilder, som for eksempel bilder i bikini. 

Kvinnekroppen og herrekroppen er ikke lik og sånn er det bare. Jeg beklager å måtte si det, men menn og kvinner har ikke lik kropp. Vi kvinner har bryster som faktisk er en seksualitet og som menn blir tiltrukket av. Det er bare sånn vi alle sammen er skapt. Forskjellig!
Selvom kvinner og menn skal ha samme rettigheter og likestilling så har man forskjellig kropp og forskjellige ting på kroppen som symboliserer seksualitet. 

Hadde jeg gått rundt toppløs på gaten her i Oslo hadde jeg nok både fått stygge blikk, kommentarer og i verste fall blitt anmeldt for blotting. Og hvorfor det? Jo, rett og slett fordi kvinnelige bryster er en seksualitet vi kvinner er blitt skapt med. Hvorfor er alle så veldig opptatt av pupper hvis det liksom skal være likt mellom kvinner og menn når det gjelder kropp og hvordan man går kledd og viser seg i offentligheten? 

Uansett, nå legger jeg denne ballen dø. Jeg ville bare oppklare dette og si hva jeg mener. Jeg er alt for likestilling og at kvinner og menn skal ha samme rettigheter. Men når man skal bruke kropp som er totalt forskjellig og har etter min mening ingenting med likestilling å gjøre blir det for dumt. Da virker det heller som det er et rop om oppmerksomhet og en unnskyldning til å faktisk legge ut bilder av kroppen sin.

Gøy at innlegget vårt vår deg til å engasjere deg :D Det er bare synd at du ikke ser budskapet bak og hvor viktig det er... Så her er mitt svar til deg :-)

«Jeg går rundt naken når jeg er hjemme jeg også, men det betyr ikke at jeg skal legge ut bilder av meg selv fullstendig naken.»

Det er heller ingen som legger ut bilder helt naken fordi det er faktisk ikke lov. Det er forskjell på et kjønnsorgan og et bryst, og at du ikke ser forskjellen gjør deg til en del av problemet.

«Likestilling har ingenting med kropp å gjøre, men at kvinner og menn skal ha samme rettigheter.»

Jepp, så hvis menn skal få vise brystet skal vel vi også? Samme rettigheter <3

«Vi kvinner har bryster som faktisk er en seksualitet og som menn blir tiltrukket av.»

Vel et bryst er vel ingen seksualitet. «Seksualitetomfatterkjønnslivet», altså vaginaen din og alt som er i sammenheng med den :-) Ikke brystet ditt.

«Hadde jeg gått rundt toppløspå gaten her i Oslo hadde jeg nok både fått stygge blikk, kommentarer og i verste fall blitt anmeldt for blotting.»

Det er jo helt forferdelig urettferdig! Om du vil gå rundt med brystet på vift en varm sommerdag skal du få lov til det på lik linje med den mannlige naboen din som gjør det samme, skjønner du poenget?

«Da virker det heller som det er et rop om oppmerksomhet og en unnskyldning til å faktisk legge ut bilder av kroppen sin.»

Vel, hvis vi faktisk vil legge ut bilder av kroppen vår er det bare å gjøre det. Jeg kunne lagt ut femten bilder toppløs, men i denne settingen er det verken et rop om oppmerksomhet eller en unnskyldning. Det er et virkemiddel, og det er et forsøk på å normalisere det! Hvis jeg ville hatt oppmerksomhet kunne jeg heller lagt ut sexy poseringsbilder i undertøyet med en venninne ;-)

Andrea Sveinsdottir|  13.09.2017 - 13:04

Heia Isabelle!! Er såå enig med deg!

|  13.09.2017 - 13:09

Anonym: <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 14:02

Isabelle og Martine L dere har så rikig, Andrea og Sofie tørr bare ikke innrømme det!Stå på!Dere trenger ikke i det minste poste nakne puppe bilder for og få lesere ahahha stakkars Andrea og Sofie som må gjennom dette bare får og få beholde lesere, komisk!

|  13.09.2017 - 13:35

Anonym: <333 love

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 14:02

Kunne ikke sagt det bedre selv Isabelle. Leste martine sitt innlegg tidligere i dag, og satt å tenkte alt dette du skrev da. Pupper har ikke noe med likestilling å gjøre. om folk vil poste toppløs bilde, værsegod, men å skrive at det er for likestilling blir for dumt. At menn poserer i bar overkropp er da ikke det samme. Vi er født forskjellig, vi kan føde og gi barna våre næring og mat via morsmelk, menn kan ikke. Det gjør de ikke til mindre verdt. Akkurat som at vi har pupper å bruker bikini på stranden ikke gjør oss mindre verdt. At de skal legge likestilling fokuset på en kroppsdel syns jeg drar oss tilbake med likestilling for fremtiden.

|  13.09.2017 - 13:38

Anonym: Ja ikkesant <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 14:02

Andrea, seriøst 😂 Det Isabelle skriver, er faktisk 100% riktig. Jeg skjønner ikke hvorfor du skal henge deg opp i hennes mening om det?

Hvis du er så stolt av å fremme kvinners rettigheter ved å publisere toppløse bilder, hvorfor går du ikke rundt å demonstrerer toppløs i oslos gater for å få innvilget denne "rettigheten" du vil ha som menn tydeligvis har?

Du må virkelig begynne å forstå at kroppen til en KVINNE og en MANN er ikke det samme!

|  13.09.2017 - 13:43

Anonym: <3 Enig med deg. Om det er så viktig at kvinnelige pupper skal normaliseres og brukes som likestilling, holder det ikke bare å legge ut toppløse bilder på en blogg. Da må man gå all in!

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 14:01

Se på det i et annet perspektiv da, hvis en kvinne med ekstra kilo på kroppen hadde gjort noe sånn hadde hun blitt hyllet for det.

|  13.09.2017 - 13:45

Anonym: Sant!

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 13:58

ANDREA - jeg lurer virkelig på hvordan du ble oppdratt GUTTER HAR IKKE PUPPER, og det er ikke noe tiltrekkende ved det. Det kan ikke sammenlignes vennen !!?!?! Tragisk hva dere får til små jenter å lære uffa meg.

Anosha|  13.09.2017 - 13:48

Anosha: <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 13:58

Andrea: Omg stopp dette blir for flaut. Isabelle har virkelig et poeng i det hun skriver og uansett handler dette om hva HUN mener og føler. Ingen spurte hva DU synes. ":)" Stå på Isabelle, jeg er helt enig med deg. Ikke la jenter som ikke har noe bedre å gjøre enn å hakke/rette på deg og legge ut bilder av puppene sine, dra deg ned.

Emma|  13.09.2017 - 13:49

Emma: <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 13:58

YES GURL!! ENDELIG en som fikk sagt det spot on. Heier på deg <3

|  13.09.2017 - 13:55

Anonym: <33 love

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 13:57

Fullstendig enig me deg, Isabelle. Det er ikke noe annet enn et rop om oppmerksomhet. Og hvis de tror at dette innlegget vil normalisere å legge ut puppebilder så tar de feil. Det er å nakenbilder det... Jeg ser egentlig bare ned på dem som blottlegger seg på den måten på internett. Litt kjipt for en eventuell kjæreste, når hele verden har sett damas bryster

Maria|  13.09.2017 - 14:27

Maria: Ja ikkesant!! <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 14:32

Synes du skal legge ut toppløs bilde, hadde vært fint for øynene det;)

|  13.09.2017 - 14:39

Enig med Andrea her. Bryster har ikke noe med seksualitet å gjøre, kvinner har dem kun for å mate barnet sitt med, og ja er det ikke helt sinnsykt urettferdig at menn skal få lov til å vise frem brystet sitt og ikke kvinner da det faktisk er mer naturlig at en kvinne har bryst enn at en mann har det.

Kult at det er så delte meninger, men du er nødt til å tåle å diskutere når du legger ut meningen din her:)

Henriette|  13.09.2017 - 15:00

Henriette: Hei, jeg tåler diskusjoner og at alle har forskjellige meninger ;) Kult at du likte det Andrea og Sofie gjorde. Etter min mening handler ikke pupper om likestilling, men om at menn og kvinner skal ha samme rettigheter når det gjelder forskjellige ting som jobb osv. Det er greit nok at pupper er til for å mate barnet ditt, men av en eller annen grunn er det også en seksualitet vi kvinner har som ikke menn har. Jeg er all in for likestilling og denne kampen, men akkurat hvordan dem valgte å ta opp kampen på syntes jeg ble feil!

Ha en fin dag videre <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 15:09

Helt enig med deg. De de gjorde med å poste bildene var latterlig Hahah. De vil bli spredt overalt og likestilling som du sier handler om å ha like rettigheter. Ikke bry deg om hva de 2 sier. Du og Martine L har rett :)

|  13.09.2017 - 15:03

Anonym: <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 15:03

Dette er det beste blogg innlegget-comebacket for all denne puppe greia. ily

|  13.09.2017 - 15:26

Anonym: Hehe, takk takk <3 loveu

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 15:29

du er så god av deg, & jeg er glad at du ikke henger deg på den trenden<33 helt enig med at de roper litt etter oppmerksomhet, jeg ser også på likestilling som at menn og kvinner kan få seg samme arbeid og med tanke på lønn ol.<3 blir flau av en enkelt kommentar her, herregud kan ikke man bare skjønne at alle har sine personlige meninger, og det har man fullt lov til også!<33

du imponerer, You go Guurl!! LOVE<33

mmi|  13.09.2017 - 15:44

mmi: love <33333 Ja ikkesant! Du er fin

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 15:59

Åå du svarte på kommentaren!<33 må bare si at du er dn beste bloggeren fordi du nemlig tørr å si dine meninger!! Også er d så fint at du tar deg tid til å svare på hver enkel kommentar, jeg setter såå pris på d. de fleste bloggerne leker "famous" om du skjønner.

Ser opp til deg, fina❤️❤️

|  13.09.2017 - 16:05

Anonym: Så koselig <3 Tusen hjertelig takk fine deg!! Love <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 16:06

For mange er en mannlig overkropp like sexy som en kvinnelig overkropp, hvorfor skal ikke kvinner få legge ut akkurat samme bilde som en mann bare fordi "det er sånn det er" når det virkelig ikke er noen grunn for at det har blitt sann. Pornoindustrien og samfunnet har seksualisert kvinner så mye at bryste til en kvinne er porno, og da har vi kvinner mistet den rettigheten til å gå med bar overkropp så det er faktisk en bra og viktig rettighet å kjempe for.

Anni|  13.09.2017 - 16:07

Heeelt enig med deg!

Men pupper er ikke en seksualitet, men kvinnebryster blir sett på som noe SEKSUELT! :)

|  13.09.2017 - 16:12

Anonym: <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 16:45

jeg må si jeg er veldig enig med deg! skjønte ikke heelt noe av det du skrev, men skjønner poenget!

Thea|  13.09.2017 - 16:12

Thea: <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 16:45

Lurer på om mødrene dems er stolte nå... Sofie har kjæreste altså Hvafaen.... det sier seg selv at det å blotte seg på nett er rart og egt ganske ekkelt... mange ser på disse jentene som forbilder og det at de skal legge ut sånt blir litt for mye, for mine øyne. I tillegg så sitter de å legger skylden på paradise hotel osv osv...

Takk Gud for at du og Martine ikke gjorde det..

Loveyaaa Isabelle<3

Chanell|  13.09.2017 - 16:38

Chanell: Mhmm.. Love you <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 16:45

Jeg kunne ikke vært mer enig!!! Utrolig bra skrevet Isabelle!

June Marie|  13.09.2017 - 17:08

June Marie: <33 Tusen takk!!

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 17:15

Såå enig i det du skriver! Føler de bruker likestilling som en "unnskyldning" til å poste bilder av puppene sine for å få mer klikk og pr.

|  13.09.2017 - 17:15

Anonym: <3 Mhm..

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 17:16

syns det de har gjort bare er å synke så. utrolig. lavt. Og har en misstanke om at de angrer litt, men nå må de bare stå for det de har gjort.. Andrea er vel ikke akkurat personen til å innrømme at hun kan gjøre feil. Stå på isabelle, du holder deg for god for det der og jeg digger deg

|  13.09.2017 - 18:06

Anonym: <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 18:24

I tillegg, i kommentarene hennes på bloggen til deg og martine prater hun til dere som at dere ikke forstår noe eller som at dere er dumme små kids. Spyr av måten hun skriver til dere på. Har en "venninne" som er HELT lik når det kommer til hvordan hun snakker ned mot meg, får meg til å virke dum. Men da er det bare å tenke på hvor mye bedre dere er enn henne, og at dere faktisk har rett i denne saken, ikke hun. For det kommer aldri til å bli vanlig at jenter går rundt i bar overkropp. Det er rett og slett en guttegreie, og sånn kommer det nok alltid til å være. Jeg vil ikke gå rundt å flashe titsa mine, jeg vil at det skal være mine, fine, private pupper som bare jeg og kjæresten min skal se. rett og slett. forstår ikke poenget dems litt engang.

|  13.09.2017 - 18:09

Anonym: Ikkesant<33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 18:25

Utrolig tøft gjort av deg og Martine å stå imot denne "galskapen" som har foregått de siste dagene. Er helt enige i deres meninger rundt dette. Kvinners bryster er en del av seksualiteten og det er ikke menns, slik er det bare. Utrolig imponert av at dere er såpass ærlige selv mot deres venninner. Stå på! Utrolig flinke er dere begge to. Klem fra Kamilla.

Kamilla|  13.09.2017 - 18:45

Kamilla: Tusen takk Kamilla <3 Love

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 18:47

Veldig bra skrevet og kunne ikke vert mer enig, at det er mulig og stille seg på alle fire med trutmunn FOR SÅ OG PRESTERE OG SI at dette er for likestilling er jo helt sinnsykt.

|  13.09.2017 - 18:48

Anonym: Ja, ikkesant.. <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 18:49

Herregud er så sykt enig med deg! Du er en veldig fin jente med gode & sterke meninger. Synes det egentlig er veldig barnslig av Andrea at hun skal rette opp og hakke på DINE meninger! Stå på ❤️

Klem

Kamilla|  13.09.2017 - 19:34

Kamilla: <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 19:43

Å si at jenter ikke skal vise puppene fordi menn tenner på det, blir for dumt. Hallo, noen menn tenner på tær, betyr det at kvinner ikke skal vise tær da? Dessuten tenner ikke alle menn på pupper, og mange damer tenner også på pupper. Menn har ikke noe med saken å gjøre...

Tora B|  13.09.2017 - 19:56

Fine verdier du har, er så enig med deg!!! <3 stå på :) klem fra fast leser

|  13.09.2017 - 20:28

Anonym: <33 Tusen takk! Så koselig fine deg. Love

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 20:38

Jeg er Såå enig i det du skriver!! Har lest alle innleggene om dette og dette var garantert det beste innlegget!! Fordi virkelig uansett hvor mange som poster bilder av seg selv toppløs kommer det aldri til å bli helt normalt å gå toppløst på gata, og for min del så har ikke jeg så veldig behov for å vise så private deler av kroppen min til andre heller..

Og jeg er helt for likestilling men menn og kvinner er forskjellige og vi er skapt sånn, for å vise at man er for likestilling trenger man ærlig talt ikke å vise seg toppløs. For meg har ikke det med kropp så mye med likestilling å gjøre.

Marie|  13.09.2017 - 20:29

Marie: Ja ikkesant <3 Bra du er enig!

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 20:38

Så klart pupper har noe med likestilling å gjøre! hvorfor skal vi gjemme bort en del av kroppen vår som menn kan vise frem? Skal vi ikke kunne amme offentlig? Finnes kulturer i verden hvor bryst er normalisert, for det er nettopp hva dette er, ikke seksualitet, men kultur.

anonym|  13.09.2017 - 21:21

Isabelle jeg kunne ikke sakt det bedre selv! Jeg er 100% enig i hva du skriver! Men ikke bare det, jeg som en 13-14 år gammel jente synes ikke det er så veldig bra at topp bloggere legger ut blotting av puppene sine. Tenk på unge som meg (og yngre) skal komme inn på en blogg og se blotting. Det var ikke gøy for meg, og verken andre barn. Jeg er enig i både det du og Martine skriver. Fordi er det ikke viktigere likestillingskamper her i verden? Jenter blir jo giftet bort til voksne menn, og folk klager over at de ikke kan gå rundt og blotte brystene sine. Hva er viktigst??? Uansett ELSKER bloggen din, stå på❤️❤️❤️

Mia|  13.09.2017 - 21:42

Mia: Ja ikkesant!! <3 Love

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 22:16

Helt enig med deg Isabelle! Heia deg og Martine💕

Amanda|  13.09.2017 - 22:37

Amanda: <333

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 23:20

For å være helt æfliærlig så har jeg delte meninger. Er enig i det du skriver her samtidig som jeg er enig med de andre.

Før adam og eva tok å spise eple fra treet de ikke hadde lov å spise så var de nakne forand hverandre uten at det var en skam

Så gar bestemt meg at jeg vil værten bedømme eller ha noe som helst mening om dette kropp er kropø uansett om man er mann eller kvinne

Danian. Gutteblogger|  13.09.2017 - 22:55

Danian. Gutteblogger: Ja kropp er kropp og det er topp! Det er ikke det jeg sier :) Men å skulle legge ut det for så å snakke om likestilling og rettigheter det er det jeg syntes blir feil. Menmen er lov å ha forskjellige meninger <3

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 23:22

Ble litt mye skrive feil og litt på måten jeg skrev på men tror du kjønte hva jeg mente hehe. Håper jeg.

I hverfall jeg har ikke tenkt å bedømme noen uansett hehe

Danian. Gutteblogger|  13.09.2017 - 22:57

Forstår ikke dette hysteriet rundt dette ,det viser jo bare at folk lar seg proveser ,kanskje det er meningen ,selv har jeg ikke fått med meg innlegget .

Hva er så forslkjell på en mannlig nippel og en kvinnelig nippel ?

Spør du meg er det ikke noe forskjell .

I en alder av 48 år driver jeg som Nude Art Kunst modell og gjør en rekke low key bilder .

Porno er noe helt annet ,så et innlegg av denne jenta og brystvorta syntes ikke engang

Ha en fin kveld

sisselgu|  13.09.2017 - 23:02

Blir for dumt å si at kropp ikke har noe med likestilling å gjøre. Les deg opp på hva likestilling er. Også kan du komme og fortelle meg at kropp ikke har noe med likestilling å gjøre. Dummeste innlegget jeg har sett rundt dette temaet hittil. Og morsomt å se at du og Martine Lunde skriver akkurat det samme i innleggene deres. Haha, omformuler deg hvertfall. Du kan ikke komme og si at du er for likestilling og at det er noe viktig i dette samfunnet, også rakke ned på de som prøver å gjøre noe for å få likestillingen et skritt frem.

|  13.09.2017 - 23:24

Helt enig!! Pleier aldri å skrive kommentarer på bloggen til folk men det må jeg bare her!! Folk klarer ikke forstå at sånt e det bare med at gutter og jenter er ikke like...! E så tragisk...! Så er helt enig med deg!! <3 s

|  13.09.2017 - 23:25

Anonym: <33

Isabelle Eriksen|  13.09.2017 - 23:43

Dette innlegget var utrolig bra! Jeg begynner å forstå st det faktisk blir veldig på kanten å legge ut slike bilder, for å få fram et poeng. Du skriver utrolig bra og jeg er veldig glad for at jeg følger bloggen din. Stå på - du gjør en fantastisk bra jobb! :-)

Victoria|  14.09.2017 - 01:56

Victoria: <33 Tusen tusen takk! Nå ble jeg glad! Love

Isabelle Eriksen|  14.09.2017 - 02:18

Dette minner meg mer om et pr-stunt enn ytringsfrihet, skal jeg være ærlig. Hva er greia med å sammenlikne kvinner og mens bryster? Ja. Enkelte menns bryster kan kvinner bli tiltrukket av, men så fort en kvinne (hvem som helst) flasher seg, så får alle menn en eller annen tanke. Det er noe høyst seksuelt ved det, og dermed også privat. Pupper er kanskje ment for å die unger, men de har i alle år også hatt et helt annet stempel. Jeg forstår ikke en gang at folk kan nevne likestilling når det kommer til kropp!

Takk for at du deler et innlegg som faktisk har en mening i denne debatten <3

Madelen|  14.09.2017 - 08:54

Madelen: ja ikkesant <3 Takk for at du likte innlegget mitt! Love

Isabelle Eriksen|  14.09.2017 - 10:22

Så enig! Og hvis de andre (ikke Anna siden hu starta) er SÅ opptatt av likestilling av pupper, hvorfor har de ikke gjort noe lignende tidligere? Hvorfor akkurat nå etter Anna la ut bilde? Eneste spørsmålet jeg sitter igjen med etter alt dette her. Lukter bare sååå klikk og pr

Silje|  14.09.2017 - 09:29

Silje: enig <3

Isabelle Eriksen|  14.09.2017 - 10:22

Etter å ha lest flere av kommentarene her virker det som mange mener at kvinner ikke kan flashe, fordi menn kan tenne på det. Skal menn bestemme hva kvinner skal kunne gjøre og ikke? Såklart er det ikke "normalt" at kvinner går toppløs, men det er viktig at f.eks. kvinner skal kunne amme barna sine i offentligheten uten å bli sett ned på. Jeg kjenner jeg blir litt satt ut av hva enkelte tenker om forholdet mellom mann og kvinne her. Om kvinner ikke skal kunne vise bryster skal det ikke være begrunn av at en mann kan bli tent av det. Det blir bare feil, og veldig nedvergende spør du meg. Syns også det er litt komisk at du ikke svarer på de kommentarene som er mot deg, men bare de som er enige med deg. :-)

|  14.09.2017 - 10:06

Anonym: Selvfølgelig vil jeg ha likestilling mellom mann og kvinne, det har jeg ikke sagt at jeg ikke vil ha heller! Jeg er glad de tok opp kampen og prøver å få til dette med likestilling, men jeg syntes de gjorde det på en helt feil måte! Det er grunnen til innlegget mitt, ingenting annet! :-) Ha en fin dag videre <3

Isabelle Eriksen|  14.09.2017 - 10:25

takk for innlegget, isabell! helt enig!! skjønner ikke at det er så jævla vanskelig å forstå at menn og kvinner er forskjellige. vi er skapt forskjellig både utenpå og inni, det er sånn biologien fungerer. begynner å bli dritt lei sånne "nyfeminister" som skal kjempe for ting som ikke har en dritt å si. i norge har menn og kvinner like rettigheter. skal du kjempe for likestilling så kan man begynne å snakke om midtøsten og sånne type steder.. DER blir faktisk kvinner undertrykt! for meg blir hele denne puppegreia skikkelig useriøst og barnslig..

Lisa|  14.09.2017 - 12:14

Lisa: Kunne ikke sagt det bedre selv! Takk <3

Isabelle Eriksen|  14.09.2017 - 14:35

Tenker egt at det er ikke PUPPEN som er "problemet", men nippelen! Det er jo ingen som sensurerer puppene og kløfta, bare nippelen.. Og den motherfuckings fantastiske nippelen er med på å gjøre alle nyfødte mette og friske!!

Men ja, skjønner greia med at det er litt for vulgært å vise frem et matfat som BARE KVINNER kan stille opp med! For det er vel ikke likestilling?

Line|  14.09.2017 - 15:23

Wow! Sykt bra - er så enig <3

Cindy|  14.09.2017 - 16:26

Cindy: <33

Isabelle Eriksen|  14.09.2017 - 16:44

Andrea følte seg tydelig svært truffet, og kunne ikke la deg være en uenighet, så bruker seg på dette til å forklare sine "skarpe" meninger. Jeg ler.

Veldig bra skrevet Isabelle!

Hvorfor kan ikke vi kvinner bare være fornøyde med å bli beundret, for feks- våre bryst ✨

|  15.09.2017 - 04:45

Anonym: <33

Isabelle Eriksen|  15.09.2017 - 18:09

Andrea er kjapp på å kommentere, frykt truffet? Glemmer helt fullstendig selv at det er bl.a hun som er/gjør 'problemet' for flere i Norge- enn de som driter i å kalle seg feminister, men lever med "samme" tankegang på reelt sett.

Igjen: Verdigfulle ord og bra skrevet av deg Isabelle!

Dessuten, kjære søte deg Andrea , er det ikke sikkert det var akkurat ditt innlegg som gjorde så det ble sagt noe her :-)

|  15.09.2017 - 04:51

Anonym: Riktig!! <3 Amen

Isabelle Eriksen|  15.09.2017 - 18:09

Er forsåvidt enig med deg! pupper er noe seksuelt! Men samtidig ikke, de mater babyer! Men alikavel synes jeg det er unødvendig å vise dem på den måten, men hva tenker du da om damer som ammer offentlig? Jeg er bare for og imot:s

Kristine|  15.09.2017 - 15:08

Kristine: Ja ikkesant! Jeg er all in for likestilling og alt det der, men feil måte å vise det på mener jeg! Amming syntes jeg skal være helt greit uansett hvor man befinner seg <3

Isabelle Eriksen|  15.09.2017 - 18:07

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design