hits

Årets første bad

God kveld mine kjære♡


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra hytta, og gud som jeg har kost meg i det fine været! Det er så deilig å ta en rolig fredag innimellom, akkurat nå misunner jeg ingen av de som drikker og skal ut på byen. Jeg gleder meg bare til å våkne imorgen utvilt og klar for en ny dag i sola. 


Det ble selvfølgelig også grillmat. Gjett hvilken burger som er min..... Ja stemmer, den med masse ost♡ Denne rakkeren her skrøyt også på seg at det ikke var noe kaldt vann i det hele tatt og derfor skulle han absolutt bade. Etter en god stund klarte han det! Hahah det var ganske underholdene å se på, ikkesant snapchat venner? Jeg la ut alt sammen på snap så hvis du vil se masse frem og tilbake på om han turte å hoppe uti eller ikke er det bare å legge meg til: isabelleeriksen♡ Det var forrresten 7 grader i vannet haha. 

Nå tenkte jeg å begynne på ukens spørmål så hvis du ikke har fått spurt om noe du lurer på enda, anbefaler jeg å gjøre det nå slik at det kommer med i innlegget som mest sannsynlig blir postet imorgen! 

Vi blogges mine fine♡


XOXO

hvor mange søsken har du og hvor gamle er de?

Navn|  05.05.2017 - 22:31

Hva er tankene din om dyre mishandling og testing på dyr?

|  05.05.2017 - 22:54

Hva er det du snakker om anonym du trenger hjelp hvorfor skulle ho gjøre det men tror mere att du gjør sånne syke ting

Geir|  06.05.2017 - 09:15

God morgen kjære søte Isabelle 😊❤ ja den burger med mye ost var veldig heldig 😊🍔 den slukte du nok i ett kjafs ligger den nede i den nydelige magen 😊

Fine bilder bortsett fra de fire første de var sykt fine du ser helt nydelig ut å håper at du hadde en kjempefin hyttetur å att du koste deg masse 😊

M|  06.05.2017 - 09:58

Fine bilder. :-)

sunnivaccskaug|  07.05.2017 - 01:53

Skriv en kommentar
Design laget av Silje Lien Design