Isabelle Eriksen  • 02.05.2017
  • |
  • 20:44

Skjønner ikke at enkelte tørr


God kveld snupper♡


Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme. Jeg har vært en liten tur i byen med en venninne! Det var faktisk utrolig koselig. Jeg møter sjeldent denne jenta, men det kommer det til å bli mer av fremover.
Det er også blitt så fint vær her i Oslo de siste dagene, jeg blir helt overlykkelig. Plis la det fortsette sånn her. Det er så deilig å kunne sitte ute å spise og kose seg uten at man fryser. Det som er så kjipt er at det blir så kaldt om kvelden. Jeg så ufattelig mange som gikk rundt med shorts og t skjorte i byen, jeg skjønner ikke at enkelt tørr jeg, haha. Jeg blir alltid så stresset når jeg vet det kommer til å bli kaldt utover dagen så det ender alltid opp med at jeg tar på meg bukse og jakke, jeg er så redd for å fryse. Det å fryse er noe av det verste jeg vet! 

Da jeg våknet i dag merket jeg forresten at jeg begynner å bli syk igjen. Arg, jeg var jo nettopp sengeliggende med halsbetennelse. Heldighvis føles dette kun ut som en liten forkjølelse. Kryss fingrene for at jeg er helt frisk i morgen folkens♡ 
Nå skal jeg spise noe frukt og prøve å bli frisk, samtidig som jeg skal se på en av mine favoritt serier Modern Family. Jeg tror faktisk jeg har sett alle sesongene sånn tre ganger, men på en eller annen måte er det like morsomt hver gang! Anbefales å se. 


XOXO

5 kommentarer

Lise

02.05.2017 kl.23:49

Hei. Ville bare skrive at designet ditt på bloggen er litt rart når vi er inne å leser på mobilen. Alt er veldig zoomet og stort, vet ikke om du selv vet om dette, men ønsket bare å gi beskjed tilfelle du ikke vet!:-)

Isabelle Eriksen

03.05.2017 kl.00:21

Lise: Hei du<3 Ja jeg er klar over det, men jeg aner ikke hvordan jeg får fikset det..

Susanne

03.05.2017 kl.13:13

Hei! Har fått et så godt inntrykk av deg etter at jeg har begynt å lese bloggen din, og se videoer som er lagt ut. Jeg så akkurat filmen "silikonsnakk", som jeg synes var veldig bra! Du er åpen og ærlig, og dermed et godt forbilde for andre. Jeg lurte på om du har operert nesen? Og om du kunne laget en lik film om det?

Hvis ikke du har operert nesen, så må du bare ta det som et stort kompeliment, virkelig!

Ha en fin dag <3

Isabelle Eriksen

03.05.2017 kl.13:17

Susanne: Hei du<3 Så hyggelig å høre, setter pris på det! Jeg har ikke operert nesen min, den er helt naturlig! Kommer heller aldri til å operere nesen min. Tusen takk, hah<3

GMA

03.05.2017 kl.14:45

Så koselig 😊 god mat 😊 håper hverfall att den falt i smak 😊

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017
Designet er laget av Silje Lien
hits